Avantura apartman

Avantura apartman je prava preporuka za maksimalan odmor i uživanje u prijatnom i toplom planinskom ambijentu. Poseduje moderan nameštaj i odlično opremljenu kuhinju.

U sastavu Apartmana je spavaća soba sa velikim francuskim ležajem (200x160cm), dnevna soba sa ugaonom garniturom na rasklapanje, koja poseduje kvalitetno žičano jezgro koje je izuzetno udobno za spavanje (220x200cm  mogu da spavaju maksimalno tri osobe).

Dostupan je flat-screen TV sa kablovskim kanalima i besplatnim wifi internetom.

Kuhinja je opremljena keramičkom pločom za kuvanje, frižiderom sa komorom za led, električnim kuvalom,  komplet priborom za pet osoba I svim potrebnim sudovima za duži boravak u apartmanu.

U kupatilu je tuš sa tuš kabinom i fenom za kosu. Čisti peškiri i posteljina su uključeni u cenu aranžmana,

Grejanje je podno, gde željenu temperaturu u apartmanu podešavate sami na digitalnom termostatu.

Poseduje terasu na kojoj se nalazi  baštenski sto i dve stolice za uzivanje u jutarnjoj kafi.

Na raspolaganju je i prenosivi krevetac za bebe, uz prethodnu najavu.

Idealan je smestaj za porodice sa četiri do pet članova.

Avantura Studio

Avantura Studio je prava preporuka za maksimalan odmor i uživanje u prijatnom planinskom ambijentu. Poseduje terasu sa fantastičnim pogledom na čarobnu prirodu Zlatibora. Opremljen je modernim nameštajem i odlično opremljenom kuhinjom.

Sastoji se od dnevne sobe sa ugaonom garniturom na rasklapanje sa kvalitetnim žičanim jezgrom, jako udobnim za spavanje (240x180cm  gde mogu da spavaju maksimalno  tri osobe).

U studiu se nalazi kuhinja opremljena keramičkom pločom za kuvanje, frižiderom sa komorom za led, električnim kuvalom. Takodje sadrži komplet pribor i escajg za tri osobe i sve potrebne sudove za duži boravak u apartmanu.

Takodje poseduje kupatilo sa tušem, tuš kabinom i fenom za kosu. Dostupan je flat-screen TV sa kablovskim kanalima i besplatnim wifi internetom.

Grejanje je podno, gde željenu temperaturu u apartmanu podešavate na digitalnom termostatu.

Idealan je smeštaj za dvoje ili za tročlanu  porodicu.